PILIHAN UTAMA

OTHER AZ WEBSITE


WEBSITE ARTIS

RADIO ONLINE


SUMBER BERITA


MESTI KLIK

FAV FORUM


 
 
GALERI FOTO ANUAR ZAIN
Ruangan himpunan koleksi gambar² Anuar Zain yang di perolehi dari pelbagai sumber ... Galeri Foto Anuar Zain
SEMBANG SEMBANG
Sembangkan sesuatu di sini. Di ingatkan setiap topik yang dihantar hendaklah mesej yang membina bukan untuk perkara² negatif ... Forum

WELCOME / SELAMAT DATANG >

Ahad, 26 Oktober 2008

Anuar Zain Pakai Porsche

WOW! Mesti ramai yang terbeliak mata kalau Joyah kata, jejaka Malaya pujaan ramai wanita yang seorang ini kini memandu Porsche kan!
Itulah kenyataannya kerana kini Anuar Zain memiliki kereta mewah tersebut selepas puas memandu kereta BMWnya.

Dah ramai yang terserempak dengan abang Nuar dengan kereta barunya. Ada jugalah yang berbisik ke telinga Joyah memberitahu betapa bangganya mereka melihat kemampuan Anuar.
Hah! Siapa kata jadi artis tak mampu hidup mewah? Anuar Zain dan beberapa lagi artis tempatan telah membuktikan bahawa kehidupan sebagai artis bukanlah bersandarkan glamor semata-mata.


Tetapi kalau bekerja kuat dan tahu arah tuju dalam bidang ini maka mereka juga dapat memiliki apa sahaja yang diinginkan termasuk memiliki kenderaan mewah.
Anuar sendiri orang yang bijak mengendalikan kewangannya. Dan Joyah sendiri tidak hairan kalau sesekali Anuar memanjakan dirinya dengan membeli apa sahaja yang diinginkan.
Iyalah, dah puas bekerja, tentu mahu melihat hasilnya. Selain kenderaan, abang Nuar kita yang seorang ini pun amat prihatin dan teliti soal penjagaan imej. Jadi kena sangatlah Anuar dengan kereta mewahnya itu.


Utusan Online - 26 Oktober 2008

0 Ulasan:

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

Pautan pada catatan ini:

Buat Pautan

<< Laman utama

 
 
 
CHAT BOX


MUSIC ZONE


FAV BLOG
-
 
 
ANUAR ZAIN BLOG © 2008 • Design by Shahrul Aiman